Velkommen!

Hos Beauty Factory i Albertslund tilbyder vi vores kunder en helt speciel oplevelse i nogle dejlige rammer. I vores salon er der en hyggelig atmosfære, hvor du, mens du bliver klippet, både kan læse i en af vores mange blade og magasiner og få dig en sludder med frisøren.

Vi er kreative, modebevidste og har også forståelse for det klassiske look. Det er vigtigt for os at have dig i fokus og lytte til dine ønsker. Vi tager altid udgangspunkt i din hår type og ansigtsform, når vi sammen med dig skal finde ud af, hvilken frisure eller hår farve du skal have.

Salonen Beauty Factory sigter efter at være den bedste frisør i Albertslund, og derfor opdaterer vi os på forskelige kurser både indland og udland til at levere det bedste produkt, hvilket gælder i alle facetterne af vores servicer.

Uanset hvilken klipning eller hårfarve du ønsker kan vi rådgive dig og fortælle dig hvilke muligheder der er for at opfylde dine ønsker. Besøg os og nyd en god kop økologisk friskbrygget kaffe eller kakao og føl den dejlige, afslappende atmosfære – hele tiden får du et frisør og en ny frisure.

Med Venlig Hilsen,

Lorand Bali